Una mica de Filosofia

L ‘Art del Bonsai, requereix de la correcta combinació de la ment, l ‘ull i la mà. La ment necessita desenvolupar la paciència, la humilitat i la perseverança. Els ulls necessiten acostumar-se a percebre imatges de formes diferents. I les mans han d ‘aprendre a modelar tot allò que li dicta la ment i els ulls de manera que, aquesta, encara s ‘inspiri més.

HISTÒRIA I FINS

Tal com indica l´article 2n. dels nostres estatuts, L´Associació Bonsaïsta del Montsià, es constituí com a Societat Cultural, el dia 3 de febrer de 1989.

La seva finalitat principal és la propagació, foment i millora del conreu del Bonsai, que s´establirà amb caràcter NO LUCRATIU i per temps indefinit. També ens proposem contactar amb tots el aficionats de les comarques del Montsià i Baix Ebre, per tal d´intercanviar coneixements i experiències.

Els fins d´aquesta associació són el de promoure la difusió del coneixement de l´art del Bonsai i les técniques específiques d´aquest, així com també la investigació pràctica del conreu del Bonsai amb espècies botàniques de la flora ibèrica.

Les activitats que es desenvoluparan per l´acompliment dels fins mencionats,i que sempre seràn gratuïts, són impartir cursos, fer reunions periòdiques i realitzar exposicions amb arbres cultivats pels associats.

Tal y como indica el artículo 2º, de nuestros estatutos L´Associació Bonsaïsta del Montsià, se contituyo como Sociedad Cultural, el día 3 de febrero de 1989.

Su finalidad principal es la propagación, fomento y mejora del cultivo del Bonsai, que se establecerá con carácter NO LUCRATIVO y por tiempo indefinido. Tambien nos proponemos el contactar con todos los aficionados de las comarcas del Montsià y Baix Ebre, per tal de intercambiar conocimientos y experiencias.

Los fines de esta asociación son los de promover el conocimiento del arte del Bonsai i las técnicas especificas de este, así como la investigación del cultivo del Bonsai con las espécies botánicas de la flora ibérica.

Las actividades que se desarrollaran para cumplir los fines mencionados y que siempre seran gratuitos, serán los de impartir cursos, realizar reuniones periódicas y realizar exposiciones con árboles cultivados por los asociados.